У космос за гамбургером
Не знаю, хто й навіщо травить байки про те, що всі продукти і напівфабрикати для українських МакДональдз® завозять із західної Європи. Просто економічно невигідно завозити м’ясо, булочки та інші продукти на Подніпров'я з Одри й Вісли. Краще купувати їх тут – у нашого вітчизняного виробника. Тому значну частину продуктів у МакДональдз® постачають українські підприємства.
"НАТАЛИ" СЕНТЯБРЬ 2007
Не знаю, хто й навіщо травить байки про те, що всі продукти і напівфабрикати для українських МакДональдз® завозять із західної Європи. Просто економічно невигідно завозити м’ясо, булочки та інші продукти на Подніпров'я з Одри й Вісли. Краще купувати їх тут – у нашого вітчизняного виробника. Тому значну частину продуктів у МакДональдз® постачають українські підприємства. «Галактон», «Слов'янський дім», «Чумак», «Еска Фуд Солюшнс», «Іст Болт» – це далеко не повний перелік партнерів, чия продукція забезпечує заклади швидкого обслуговування продуктами місцевого походження. Скажімо яловичі напівфабрикати для сандвічів виписують не з Бонна чи Варшави, а привозять з Козятина, що на Вінниччині.
Хто не вірить, має змогу перевірити: дві години від столиці на авто – і ви на одному з кращих у Європі цехів з виробництва яловичих котлет для компанії МакДональдз®. І не сумнівайтеся, «Еска Фуд Солюшнс» організує вам справжній «холодний» прийом. Температура в кожному приміщенні – в залежності від його призначення і функцій – коливається від -20۫С до +5۫С, не остудить вашої зацікавленості. І «котлетних справ майстер» – керівник козятинської філії ДП «Еска Фуд Солюшнс» Михайло Зікрань проведе так би мовити у «космос». Якщо сказати, що на цьому заводі чисто, як в аптеці, – образити завод, а не аптеку. Щоб потрапити на робоче місце, кожний – хоч директор, хоч наладчик зобов'язаний пройти цілий ритуал гігієнічної обробки: душ, дезінфекція долонь, спеціальна робоча форма, дезинфекція взуття при вході до цеху.
- Пане Михайло, пригадуєте старий анекдот? Директор ресторану цікавиться у свого колеги: «Чому ваші котлети такі смачні? Що ви до них додаєте?
Читать дальше о: У космос за гамбургером »
Последние комментарии